onsdag, augusti 15, 2012

Yoga igen

Så var yogan igång igen.
Nu inser jag hur stel jag är efter att inte har rört mycket på mig denna sommar. Helt otroligt stel. Vi har en ny yogainstruktör den här terminen och han körde lite hårdare än vad vår tidigare instruktör har gjort. Så det blev en chockstart för systemet som hette duga!
Men nu är det igång igen, så förhoppningsvis om några veckor har kroppen blivit lite mer medgörlig i rörelserna. Det var även kul att träffa de andra tjejerna igen efter sommaruppehållet.

Ryggen är något bättre idag, jag har fortfarande lite mera ont på en viss punkt, men det är definitivt bättre än vad det var i måndags. Jag har inte behövt ta något extra morfin. Och jag kunde hänga med någorlunda i yogan, det var några övningar jag hoppade över, vill inte riskera att ha mer ont när jag går därifrån än när jag kom.

Idag hade jag egentligen planerat att fortsätta med fotoböckerna på eftermiddagen, men jag är så trött att jag inte orkar. Anledningen till att det är lite bråttom är att jag köpte 2 böcker på Groupon för ett antal månader sedan och man måste utnyttja vouchern innan 26 augusti. Så nu har jag ca 10 dagar på mig att fixa till böckerna! Varför göra saker i god tid när man kan lämna det till sista minuten?!

Tänk att idag är sista dagen på sommarlovet. I morgon börjar skolan.
Var tog sommaren vägen?

1 kommentar:

  1. Härligt att smärtan ger vika :)...& vika hädan ska den :D. Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera