måndag, augusti 13, 2012

Måndag

Jag känner mig fortfarande nöjd över det positiva röntgensvaret. Det har definitvt gett mig lite mer energi. Typiskt nog så vaknade jag i natt av att jag hade ont på ett nytt ställe i ryggen. Varje gång jag skulle vända mig vaknade jag till. Det är irriterande för jag har inte haft något riktigt, riktigt ont på hur länge som helst. Efter strålningen mot ryggen hösten 2010 så har det varit ok.

Senare när det var dags att gå upp tänkte jag att det blir nog bra efter jag tagit min morgondos av morfin, men det blev det inte. Så just nu har jag fyllt upp med korttidsverkande morfin och jag tror det känns lite bättre, så jag kommer att avvakta i några dagar och se hur det utvecklar sig.

I lördags eftermiddag/kväll så åkte vi ut till mamma och Dick för att fira Dick som fyllde år förra veckan. Vi blev bjudna på kräftor. Jag har aldrig varit galen i kräftor men jag äter en om året för att man ska - och nu är årets kräfta uppäten! Det jag äter desto mer av är mammas kantarellstuvning som också har blivit en tradition på bordet. Helt underbart gott!

När det var dags att åka hem så lämnade vi kvar barnen. De sov där för att de ska till Gröna Lund idag med mamma. Så igår var det barnfritt hela dagen.
Jag gjorde inget speciellt på hela dagen och det var jätteskönt. Att bara göra ingenting en hel dag och kväll. Känns konstigt att vara själva, men skönt, det behövs ibland.

Igår kväll var jag tvungen att vara uppe sent.
Kl. 22.00 visades avslutningscermonin från OS och jag ville verkligen se den. Jag var nyfiken på vad de hittat på, och visste att det skulle bli en bra show med en massa bra musik och det blev det. Så jag kom i säng alldeles för sent och får lida idag, men att vara trött är inget nytt för mig!

Idag hade jag en lunchdate med Ann-Sofie. Vi gick till Åkanten och satt ute i det fina vädret och åt god lax och surrade i ett par timmar, lika trevligt som vanligt.Jag ligger efter nu med mina lunchdater, ni är en massa vänner som jag vill träffa igen efter sommaren för att luncha och "catcha upp" med. Men det funkar inte att äte ute varenda dag, så jag får "boka in" er eftersom nu.
Jag vill så mycket och glömmer bort ibland att orken inte finns där hela tiden i obegränsad mängd, så lagom tempo är bäst.

1 kommentar:

  1. Tack för en mycket trevlig lunch. Jättekul att träffa dig igen efter sommaren <3. Vi ses 26:e! Kramar Ann-Sofie

    SvaraRadera