fredag, augusti 24, 2012

Snart oktober

Nu börjar det närma sig oktober månad igen.
Månaden då vi ser rosa.
Allt är rosa och vart vi än är eller vad vi än läser så kommer bröstcancer finnas där.
En del som är eller har varit sjuka i bröstcancer tycker att det är en jättejobbig månad.
Jag tycker det är en jättebra månad. Jag kan stå ut med allt rosa i en månad om vi på det viset får in massor av pengar till cancerforskningen.
Även om det ibland bara är en liten del av vad en "rosa"  produkt  kostar som går till forskningen, så blir det många kronor i slutändan..... och det är bättre än inga pengar alls.

Förra året så arrangerade vi i Unga Kvinnor gruppen i Uppsala Läns Bröstcancerförening en ljusmanifestation i samarbete med Cancerfonden för att "starta" rosa bandetmånaden. Vi var på Stora Torget i Uppsala och sålde marschaller och lotter samtidigt som vi med "erfarenhet" informerade om bröstcancer. Det var en jättegivande dag/kväll och jag hoppas att vi gör samma succé i år!
Kom förbi!
29 september 12.00-21.00 - Stora Torget, utanför Åhléns.

Ni som har Facebook kan läsa mer här.

I veckan har jag varit på yoga igen, fortfarande mer krävande än förra gruppen, men skam den som ger sig. Nu är det bara att fortsätta tänja på musklerna och hoppas att det känns bättre för varje vecka.
Jag kom även ut på en timmes promenad i torsdags. Kort i taket.
Åsa kom hit och vi gick tillsammans i skogen, vi pratade och pratade och helt plötsligt hade det gått timme. Efteråt åt vi en välförtjänt lunch här hemma. Tack Åsa för trevligt sällskap!

Idag på morgonen tog jag mina sista piller för den här omgången.
Äntligen en vecka ledigt igen.
Jag måste dock säga att jag har inte varit riktigt lika trött den här cellgiftsomgången, kanske är det för att jag hade en längre paus innan än vanligt så kroppen hann återhämta sig lite. Det är min teori i alla fall. Jag hoppas nu att jag ska få vara riktigt pigg den här lediga veckan eftersom vi ska iväg på roligheter!

Och för er som undrar hur mitt långa hårsvall ser ut nu för tiden får en bild här!

 
 

4 kommentarer: