måndag, oktober 21, 2013

Inte hungrig, igen...

Trött.....som vanligt.
Nu har jag trappat ner på kortisonet och aptiten är som bortblåst... Jag tar inga Betapred nu och det märks lite. Jag ville de sista två veckorna ha allt sött som gick, åt för mycket och blev sedan illamående. Nu är det raka motsatsen. Vill inte ha, men äta bör man, så jag tvingar i mig mindre portioner istället.

I förra veckan kom Veronica och hälsade på, jag fick taktil massage av henne och så skönt det var. Jag har lite svårt att inte prata när någon är här, men när jag fick massagen var det vääääldigt skönt att bara ligga på sängen. Hon satte på jättehärlig och avkopplande musik i bakgrunden, självklart kommenterade jag CD-skivan. Hur skönt det var att lyssna på den eller ha den i bakgrunden.
Ett par dagar senare fick jag detta paket i posten, vad glad jag blev, tack V!Sen har Sara varit här. Hon kom med god lunch och prat. Vi har inte träffats på ett tag, så det var kul, och gott!

Nu när det börjar bli kallt så fryser jag om mitt arma huvud som fortfarande är hårlöst. Nu har jag beställt en mössa från www.virkullis.com (länken funkar inte just nu) i valfritt utförande, stickat eller virkat, och ja precis som man vill ha den. Så jag beställde en vit, stickad mössa. Dessutom stor eftersom jag är så tjockskallig och ser knäpp ut i de flesta mössor för att de är för tighta på mig.
Men denna blev precis som jag ville, satt bra och hon var supersnabb. Jag är jättenöjd! Kan verkligen rekommendera henne! Här är resultatet:


I fredags var S tvungen att jobba kväll. Barnen sov hos min syster för jag klarar inte av dem själv längre.  Jag är trött och har ont i huvudet och de kan låta, speciellt L. Jag vet att det har det mycket roligare med kusinerna. Catharina hämtade upp dem på em, strax innan kom Carolina.
Carolina hade jättefina pennställ med sig till barnen och fikabröd i massor till alla oss. Catharina hade med sig jättegoda kanelbullar, tror du att det fanns lust för middag sen?

Sofie var också förbi på en kopp kaffe. Jag tror det var i fredags, hon var på väg tillbaka till U-A från Gävle och stannade till här på vägen hem.

På lördag em kom T och L tillbaka efter att ha varit på bio med Wilma. Kommer inte ihåg namnet på filmen, men de gillade den!

Resten av helgen blev lugn.

Här är mina små älsklingar sovandes:


2 kommentarer: