onsdag, oktober 02, 2013

Blommor

Det kommer blommor, från pappa, från Cecilia, från grannen, från Lina ett jättegulligt kort och olja till min torra kropp från Carolina. Tack till er allihopa!
Igår fick jag cyto igen. 
De pratar på som vanligt på oda, frågar hur jag mår och är precis lika gulliga som vanligt. Det gick fort och så kom Carolina förbi innan jobbet för att äta lunch med mig. Alltid lika trevligt att ses igen.
När hon cyklade vidare mot jobbet ringde jag efter en sjuktaxi. Jag fick som vanligt vänta längre än vad de sagt, men jag fick i alla fall åka raka vägen hem, inga andra att dela taxin med, de ni!
Behöver jag säga att jag var trött sen......?
Jag hann med att sova och ett varmt (jättevarmt) bad i alla fall innan barnen kom hem från skolan. Det var hur skönt som helst och höll mig vaken till läggdags vid 22.00.

Passa på nu att supporta Bröstcancermånaden, vi har hela oktober! 
Glöm för all del inte bort att "känna" och "klämma".

3 kommentarer:

 1. Vilka fina blommor du har fått, lika färg glada som dig. Du kom till mina tankar i morse, då jag köpte ett paket Grekiska fikon "KALAMATA Natural Dried on String" Gissa vad fikonen hette, jo dom hette JENNY NATURAL, det var brand namnet som dom fått. Då flög mina tankar direkt till dig, varför fråga mig ej.

  Du verkar ha ett enormt immun försvar tycker jag, men det verkar också som om att det jobbar på högvarv.

  Du är suverän på att utrycka dig i din skrift.

  Önskar allt väl.

  Hej hej och kram. Gisela

  SvaraRadera
 2. Eva Pettersson2 oktober 2013 17:23

  Kram till dig Jenny! Hoppas att vi ses snart igen. Jag agerar gärna chaufför om du vill ta dig ut någonstans! <3

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!
  Åse och jag träffas på jobbet och hamnar i ett samtal om dig och om hur mycket vi gillar dig och din styrka. Vi vill skicka massor av extra energi till dig och din familj. Kram från Åse och Amelie

  SvaraRadera