måndag, april 01, 2013

Påsk

I torsdags så var det dags för min röntgen igen.
Det gick bra.
Jag talade om på en gång för sköterskan att jag är svårstucken och hon var snabb att hämta sin kollega som lyckades på första försöket!
Det var inte igår det hände kan jag lova.
Nu är det bara att vänta på svaret. Jag hoppas att Dr G vet något redan på tisdag, men vi får se om de har lyckats att jobba så snabbt nu under påsken.

När jag väntade på min röntgen så passade jag på att ta en bild på den blå himlen utanför fönstret... Härligt med sol!

                                                                      

Så här lagom inför påsken, på Skärtorsdagen så hade unt en artikel om vilka e-nummer smågodiset vi äter egentligen innehåller. E120 tex som finns i väldigt mycket är gjort av bla döda löss....... Tror att det är några, inklusive mig, som inte är riktig lika sugen på det längre....



På kvällen var vi hem till Lina.
Alicia fyllde 8 år igår, så vi firade hade familjefirandet då. Grattis till Alicia än en gång!

Sen blev det ännu en lugn helg. Jag vaknade på lördagmorgon och mådde inte bra. Hade lite feber, ont i huvudet och i halsen och tänkte jaha, då var det min tur....... Mådde inte alls bra på hela dagen, sov mycket och gick sen och la mig i tid på kvällen.
Och hepp så vaknade jag på söndag morgon och mådde bra igen, eller nästan i alla fall, nu har jag bara en hosta att dras med. Jag har inte varit "vanligt" sjuk på evigheters evigheter och nu var det tydligen inte heller dags.

I helgen passade jag också på att måla om mina naglar.
De har blivit så fula och halvdöda och missfärgade att jag måste ha nagellack på hela tiden nu för tiden. Den här gången blev de turkosa.


Finns det något roligare än små presenter när man minst anar det?
Någon som är riktigt bra på det är min kära vän Veronica, efter yogan i onsdags fick jag ett gulligt litet påskägg och där i låg detta superfina halsband. Tack & puss!
 

Och min man han lagar maten som vanligt nu för tiden.
Eftersom solen skiner så härligt nu för tiden har vi ätit lunch i uterummet och igår blev det grillad hallomi (eller hur det nu stavas), sparris och sallad med jordgubbar. Mmmmmmm, det var gott och en perfekt lunch kan jag lova!
 
 

4 kommentarer:

  1. Vill så gärna ses! Hur svårt kan det vara när vi tom bor på samma ställe?!
    Ringer i dagarna så vi kan spika tid.
    kram
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi borde kunna få ihop något! Kram

      Radera
  2. Lycka till med röntgensvaren! Jag håller tummarna för att det ser bra ut! Kram och lyckospark från Eva Pettersson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Eva, jag väntar fortfarande på slutsvaret...får se när det når fram till mig. Jag håller tummarna för dig också! Stor kram

      Radera