fredag, september 07, 2012

Smidig? Not!

Undrar om jag någonsin kommer att bli smidig i kroppen igen?
Tror inte det.
Var på yogan i onsdags och kände mig lika smidig som en elefant.
Helt ovig. Korta muskler. Ond rygg.
Men jag fortsätter, för jag tror ändå att det gör något gott för kroppen. Har ju egentligen precis bara kommit igång efter sommaren, och jag missade förra veckan eftersom vi var bortresta.
Ett litet mål jag har är att försöka göra lite stretching varje morgon när jag vaknar för att tänja på musklerna, men jag glömmer alltid bort det! När jag vaknar så måste jag ju äta frukost på en gång och ta alla mina piller och fokuserar helt på att inte glömma bort det.....

Just nu har jag verkligen bloggtorka.
Har inget intressant alls att skriva, huvudet är trött, hjärnan är trött.
Jag fortsätter med mina cellgiftskurer, tiden går, än så länge är allt stabilt i kroppen. Hur länge kommer det att vara så här? Just nu känns det som om jag lever i något slags mellanläge.
Med två vänner där sjukdomen nyligen har vänt så snabbt är det svårt att inte fundera på när det kommer att vända för mig? Kommer jag att vara beredd? Nej.

3 kommentarer:

 1. Hej! Känner verkligen med dig även om jag inte på något sätt kan sätta mig in i hur du känner det. Skickar dig många varma kramar/Catarina

  SvaraRadera
 2. Förstår så väl hur du känner dig! Man kastas verkligen mellan hopp och förtvivlan- det är jättejobbigt när det känns som livet bara är en stor paus i väntan på något sämre! Men rätt som det är får man lite inspiration, kanske du kan få det genom yogan. För oss som följer bloggen räcker det med en liten mening då och då!
  Kramar Sofia

  SvaraRadera
 3. Dina ord och beskrivningar känner jag så väl igen. Men var så possitiv du bara kan och var i nuet. Allt kommer att går bra. Du är inte ensam om att vara stel och osmidig och att ha torka i huvudet lider vi lite till mans av. Många styrkekramar från Anna o H&M.

  SvaraRadera