måndag, september 24, 2012

Extra vecka

Helgen har varit intensiv.
Steve har jobbat både lördag och söndag, så jag har varit själv med barnen. Det har gått bra. I lördags städade vi lite här hemma innan vi åkte till Gränby C och shoppade lite. Nu är det ju höst och garderoberna behöver uppdateras. Men oj vad med folk det var där. Jag blir helt snurrig i huvudet när det är så mycket folk och ljud så jag var helt slut när vi kom hem. Men vi åt middag och sen hade vi myskväll - tittade på en film och åt chips!

Igår var vi på bio med kusinerna, Ice Age 4.
Alla barnen var jättenöjda och tyckte filmen var jättebra. Själv var jag inte så imponerad, men det räknas ju inte...... Syrran lyckades tom att somna men inte jag......

Idag har jag varit på Ackis och träffat Dr G.
Han har inte varit där på ett tag för att han håller på och forskar, men nu är han tillbaka. Och jag är glad att han är tillbaka. Jag tycker att han är en väldigt bra doktor som berättar, lyssnar och inte stressar utan tar verkligen den tid varje besök behöver.

Och idag lyssnade han på mig när jag än en gång berättade att jag blir väldigt trött och illamående av Xelodan. Efter att han funderat lite så bestämdes det att fr.o.m nu så kommer jag att få en extra vecka ledigt efter varje kur. Så det blir alltså 2 veckor cellgifter och sen 2 veckor ledigt, istället för bara en vecka ledigt som jag har haft hittills.
Detta är för att ge kroppen lite mera tid på sig att återhämta sig mellan kurerna. Så nu behöver jag inte starta en ny kur ikväll utan det blir inte förrän nästa måndag!  Nöjd!

Sen blir det en ny röntgen vecka 44.
Det är ju ett tag tills dess, men det är alltid skönt att veta att de har en plan för mig och att jag blir kollad med jämna mellanrum.

1 kommentar:

  1. Det var väl skönt att du får en vecka till ledigt emellan. Kramar mamma

    SvaraRadera