lördag, juli 20, 2013

Uppdatering

Det är dags igen för en kort uppdatering, det har inte gått så bra tidigare pga dålig mottagning och inget internet. 

Jag åkte som sagt var till lina i lördagskväll. Trött, men inte tröttare än vanligt. Resan gick bra, fick assistans med rullstol på både Arlanda och Gatwick. Lina hämtade upp mig och vi var hemma hos henne vid 23.00. Då var det direkt till säng för min del!

I söndags kände jag mig ok på förmiddagen, vi åkte och handla lite, lunchade, sen var jag helt slut.
Jag ville bara hem och sova, så det gjorde vi, eller jag i alla fall. 
När jag vaknade ett par timmar senare kände jag mig lite ruggig men tänkte inte mer på det och sov en natt till. 
Vaknade på måndag och kände mig inte bra.
Tog tempen flera gånger under dagen och den kröp upp till 39,2 vilket inte är bra för mig. Efter mycket ringade och sovande så kom vi fram till att jag måste till Akuten. Så min hjälte, Lina skjutsade dit/hit mig och här är jag.
Jag ligger i ett isoleringsrum på East Surrey Hospital och just nu får jag antibiotika som förhoppningsvis får bort infektionen. Plus att mitt immunförsvar är helt nere på noll sen 3 dagar. Det är inte bra! Det finns massor att säga om denna sjukvårdsupplevelse men det har jag inte ork för just nu.

När jag får flyga hem är det ingen som vet, det kan bra tiden/kroppen avgöra.

Men jag måste skriva ett stort TACK till Lina. Hon hjälper mig så otroligt mycket. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne!!!!❤❤❤13 kommentarer:

 1. Så tråkigt att du hamnade i sjuksängen istället för att shoppa o njuta av London. Skönt att du har Lina som pysslar om dig. Hoppas du blir bättre riktigt snart, finaste Jenny. Jag pratade med Ann-Charlotte (uas) o hon hälsar så mycket till dig.
  Många kramar och mycket kärlek till dig! <3 Veronica

  SvaraRadera
 2. Zink rik kost, på kort och lång sikt!

  -Härligt ljust och sol i bilderna du tagit ifrån Grekland tycker om kortet du tagit av T som slappar i poolen, vad stor hon har blivit.


  /Gisela

  SvaraRadera
 3. många många kramar till dig!!
  Cecilia

  SvaraRadera
 4. Kryapådigkram till dig Jenny <3 Tänker ofta på dig trots att vi inte känner varandra, gemensamma nämnaren är spridd BC :-(. A

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du får komma hem till Sverige samt må bättre, det är tur att du har Lina i alla fall, när det är långt till familjen.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Å vad tråkigt!! Håller tummarna att du snart orkar flyga hem till resten av din familj (och att du hinner ha lite kul i London innan dess!)

  SvaraRadera
 7. Sköt om Dej.
  Tänker på Dej.
  Kram Solbritt  SvaraRadera
 8. Skickar friskstrålar från Norrland genom cyberspace till Dig. Hoppas det vänder snart och att du mår bättre. Bra att du har en nära vän hos dig. Kram Monica

  SvaraRadera
 9. Tråkigt tråkigt, men tack för att du delar med dig! Varm varm kram och hälsning! Tina

  SvaraRadera
 10. Eva Pettersson21 juli 2013 10:18

  Allra finaste Jenny! Jag blir så ledsen av att höra att du hamnade på sjukhus istället för att få njuta av din Englandsvistelse. Jag håller alla tummar jag har för att antibiotikan ska göra susen så att du snart får komma hem igen! Stor kram! <3

  SvaraRadera
 11. Tänker på dig Jenny, hoppas så att du mår bättre. Kram från Anna

  SvaraRadera