torsdag, juli 11, 2013

Semester

Ja, då är det semestertider, så vi åkte på semester.

Inte ska lite cancer få stoppa en från att resa, om detta är min sista sommar eller min sista sommar med någorlunda ork kvar så vill jag göra det bästa utav den. Jag dubbelkollade med Dr G hundrasjuttioelva gånger innan känns det som, och han sa att det var ok att resa. Så vi reste.

Det blev till Zakynthos i Grekland med Apollo, vi är jättenöjda.
Min kravlista var lång. Jag ville ha: bra flygtider, inte för lång transfer från/till flygplatsen, stor pool, 2-rumslägenhet på markplan, all inclusive, rullstolsassistans på flygplatserna och vi fick allt!
All personal överallt var jättetrevliga och hjälpsamma. Vi stötte inte på några problem någonstans what so ever. Vad glad man blir efter sådana resor.

Vi åkte inte på några utflykter eftersom min kropp inte klarar av det. Jag låg under parasollet i värmen hela dagarna och varmt var det kan jag lova. S och barnen roade sig med att spendera mycket tid i vattenlandet som var inkluderat i vårt hotells all inclusive.
Den lilla promenaden till hotellets restaurang var den motion och träning som jag fick under veckan och hade ork för, förutom en promenad till souvenirbutiken. De andra fick stå för de längre promenaderna, bl.a. upp till huvudgatan för lite mer shopping och sådant.
S var uppe med tuppen ett par mornar och cyklade lite på ön medans barnen och jag sov lite längre!
 
Lite foton från äventyret;
 
Min utsikt från planet
 
Entren till hotellet vi bodde på
 
En del av vattenlandet


T slappar i poolen

Vår balkong på markplan + "min" solsäng

poolen
 
Sovrum (med TV!)
 
T & L's "sovrum"
 
Två lyckliga barn i all inclusive-restaturangen

Grekiskt konstverk till efterätt.

Eller varför inte en Ferraritårta?

Det är ju tur att man kan dela på chokladpuddingen
när vissa tar hela tallriken full!

Dansspel är alltid kul

Och så lite shopping
 
Även fast de var en lugn och skön semester och jag slappade mest, så var jag helt slutkörd när vi kom hem. Det tar på krafterna att bara vara borta och inte få de lugna stunderna då och då. Men jag är så glad att vi kom iväg, ett tag kändes det inte alls säkert, nu är jag är så glad att vi inte avbokade resan!
 
Idag har Hemsjukvården varit här och tagit blodprov, förhoppningsvis så kan jag få min behandling enligt plan i morgon. Annars blir jag orolig nu när jag har haft så lång paus och värdena fortfarande är dåliga, det är inte ett steg i rätt riktning. Jag har i alla fall bokat sjuktaxi, så jag räknar med att allt är ok!

9 kommentarer:

 1. Åh så härligt ni ser ut att ha haft det!! Så skönt att du orkade och att resan blev bra!!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder! Verkar som att ni har haft en härlig resa. Jag håller tummarna för att du kan få din behandling imorgon.

  SvaraRadera
 3. Grekland är så vackert! Låter som dn härlig resa. Hoppas sommaren fortsätter lika fint för dig och de dina.

  SvaraRadera
 4. Häftigt att ni åkte och ni haft det så bra allihopa!
  Grekiska tårtan såg rätt läskig ut... :-)
  Ha det gott och mys med Lina!
  kram
  Cecilia

  SvaraRadera
 5. Det ser jättehärligt ut Jenny! Så skönt att ni kom iväg men jag förstår att det tog på krafterna. Hoppas att du får din behandling. P & K Veronica W

  SvaraRadera
 6. Eva Pettersson12 juli 2013 10:30

  Det ser ut att ha varit en skön semester, även om jag förstår att det också tagit på krafterna. Hoppas på bra blodvärden nu, så att du kan få din behandling som planerat! Stor kram till dig! <3

  SvaraRadera
 7. Underbart med semesterresa! Ser fantastiskt ut på bilderna. Håller tummarna för att behandlingen blir enligt planerna! Kram från dalom!! / Maria T

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara foton, ser ut som en toppen anläggning. Förstår att ni är nöjda och glada att ni kom iväg. Kram från Anna

  SvaraRadera
 9. Jättefina bilder! Ser riktigt härligt ut :)
  Kram från Ann-Louise

  SvaraRadera