måndag, juli 23, 2012

Senaste veckan

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev. Men nu är jag här igen.
Hela förra veckan så var jag och barnen i Rullsand och bodde i husvagn tillsammans med syster och hennes barn. Det är tredje året i rad vi gör detta och varje år ser barnen lika mycket fram emot det.
Innan såg det ut som vi skulle få regn hela veckan, men vi hade tur och vädret blev helt ok nästan hela veckan. Vi var på stranden nästan varje dag. Barnen badade i det kalla havet (19 grader!!) och var nöjda. Själv så går jag inte i närheten av vattnet förrän det är lite högre temperatur än så!
Först hade vi bara tänkt att stanna till på fredagen men eftersom solen sken för fullt den dagen så bestämde vi oss för att stanna en natt till.
På vägen hem på lördagen så gjorde vi en favorit i repris (enligt barnen) och stannande "i China", alltså Dragon Gate, och åt lunch. Det är inte så mycket maten de är ute efter, den är egentligen inget speciellt, och dyr, 138 kr för en lunchbuffé! Det som är roligt där är inredningen, att det ser helt annorlunda ut än en "vanlig" restaurang.När vi kom hem så hade Steves mamma och pappa kommit hit på besök från England. De brukar komma en vecka varje sommar för att hälsa på. De stannar i några dagar till.

Igår eftermiddag åkte jag och T hem till Sara för fika och prat. Det var trevligt att ses igen och skvallra lite. Och fikat var jättegott! Tack, tack.

Idag är alla andra på utflykt tillsammans. De har tagit Eckerölinjen över till Åland för dagen och kommer tillbaka ikväll. Jag hoppas bara att vädret är bättre där än här.
Själv sitter jag här och tar det lugnt och njuter av tystnaden. Det har varit ganska intensivt senaste veckan så jag behövde verkligen den här dagen att göra ingenting och bara vara själv. Och ute är det grått och regnar i alla fall.

Det vi har framför oss nu är ett par veckors semester till. Vad vi hittar på beror på vädret, vi hoppas självklart på solsken så vi kan åka bada och lite sånt som barnen tycker är kul.

En bonus är att jag faktiskt mår helt ok just nu.
Visst är jag trött, men inte alls lika trött som jag är när jag tar cellgifterna. Och jag mår inte illa! Nu har jag inte tagit en endaste primperan på en hel vecka och det var inte igår jag kunde klara mig så länge utan. Jag äter lite mer nu och sötsaker är (tyvärr) gott igen..... Jag försöker att inte äta allt för mycket onyttigt då jag inte rör på mig så mycket...... vill inte gå upp mer i vikt, snarare ner......

Här kommer ännu en låt som jag tycker är så himla bra just nu.


1 kommentar:

  1. Hej Jenny!
    Bra låt. Det var som att flyga tillbaka till 1989 igen. Gitarrer och kärlekslängtande text. Mycket bra!
    Lycka till med svärföräldrarna så hoppas jag vi ses nästa vecka då solen ska skina och jag är ledig!
    Kram Sofie S

    SvaraRadera