söndag, juli 08, 2012

Åktur

I onsdags satte vi oss i bilen och åkte mot Dalarna och Malung närmare bestämt. Vi hälsade på Anna och Stefan i deras sommarstuga.
Och det var verkligen jättemysigt där uppe.
Huset har de jobbat mycket med och det är verkligen jättefint.
Det enda som störde oss var myggen och knotten! Men det ingår ju i en svensk semester.

Vi hade tur med vädret också. I torsdags var det helt underbart väder och vi for iväg till "fäbodarna" som låg vid en liten insjö ca 1 mil från stugan. Där spenderade vi hela dagen vid vattnet.
Barnen , Steve och Anna badade (jag tittade på...), barnen samlade grodyngel, åkte båt, metade och hade fullt upp hela dagen. Jättemysigt att bara vara och njuta av naturen och lugnet.
Det var skönt att komma iväg lite och göra något, men samtidigt tycker jag det är väldigt jobbigt att åka bil länge nu när jag är trött och illamående. Jag har väldigt svårt för att somna i bilen så jag blir övertrött istället. Nästa åktur får vi helt enkelt ta när jag har paus från cellgifterna!

Steve jobbar på här hemma, klipper, målar, sågar, spikar osv. Det finns mycket smått och gott som behövs göras. Jag känner mig oduglig som knappt kan hjälpa till pga min dålig rygg. Jag får ont så fort jag rör den lite för mycket. Tråkigt!

Tittade på Adele's konsert från The Royal Albert Hall på SVT i går kväll. Vilken underbar röst hon har - helt fantastisk. Hon har så många bra låtar, men det här är en av favoriterna.

1 kommentar:

  1. Min favorit oxå med Adele - så otroligt vacker text... Låter som ni har en bra sommar. Vi ses i augusti. Kramar A-S

    SvaraRadera