torsdag, januari 30, 2014

Sov gott...

I söndags kväll somnade min älskade syster in lugnt och fridfullt, det gick väldigt fort och smärtfritt för henne. Jenny vårdades på hospice i drygt 3 veckor, när hon först kom dit var hon vid fullt medvetande, pratade, skrattade och tog sig upp ur sängen, men dag för dag kunde vi anhöriga se hur hon blev sämre och sämre, för att sista veckan enbart ligga och sova.

Jenny har varit en sådan kämpe, vi som står henne nära har sett henne leva livet fullt ut, inget har stoppat henne från att göra det hon vill trots perioder av mycket smärta och trötthet. En dag när jag pratade med Jenny i höstas, så sa hon att "det finns inget mer jag behöver göra nu, jag har gjort allt jag vill, jag har tänkt och tänkt men kommer inte på något mer jag vill göra innan jag dör....", för Jenny har alltid varit äventyrslysten, företagsam och bott på många platser runt om i världen, hon har upplevt massor trots att hon bara levt halva livet. Tanken på det hon sa då ger mig ett lugn, jag vet att Jenny var färdig och gjort allt hon önskat. Vart än Jenny är nu är jag övertygad om att hon har det bra och hon kommer för alltid finnas med oss i våra hjärtan och tankar.

Jag älskar dig min fina syster och jag är övertygad om att vi en dag kommer att ses igen! <3

/Jennys lillasyster Lina

söndag, januari 05, 2014

Au revoir.....

Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen den sista tiden men jag orkar tyvärr inte skriva längre. All min behandling är avbruten och jag vårdas nu min sista tid på hospice.

Bloggen kommer med det här inlägget att upphöra.

Jag vill tacka alla er som har följt min resa och givit mig stöd genom den här tiden, det har betytt oerhört mycket.

Puss o kram
Jenny